Om mig

Jag heter Ann-Christin Larsson och jag driver Fyrfotagården tillsammans med min sambo Johan Holmberg.

hund o oss på berg

Jag har haft hund i hela mitt liv. Är uppvuxen med cairnterrier som vi sedan 2004 är uppfödare av under namnet Danjou´s. Ni kan läsa mer om detta under fliken Kennel. Under 80 och 90 talet hade jag även doberman som jag tränade och tävlade i bruks.

Jag praktiserade på kennel när jag var i tidiga tonåren och under några somrar jobbade jag som djurskötare i Slottskogens djurpark. Har också varit en sommar på hästkliniken på Åby. 

Jag har alltid haft ett enormt djurintresse så i vårt hem har det funnits fiskar, hamstrar, kaniner, fåglar, katter, hundar och hästar.

Under 15 års tid hade vi en hästgård bara ett stenkast från där vi bor nu. När hästarna av åldersskäl gick bort, hundverksamheten utökades o vårt nuvarande ställe blev till salu valde vi att flytta hit o starta vårt företag.

Jag är utbildad hundskötare med utökad behörighet D9, massageterapeut hund, Canineopat/fysioterapeut, friskvårdskonsulent hund, hundfrisör, instruktör i första hjälpen hund samt har utbildning som krävs för att få driva hunddagis och pensionat. Jag har också läst avancerad hundsjukvård under två år, HLR för hund samt har gått ett mängd längre o kortare utbildningar, kurser samt föredrag.

Vårt ställe ligger lantligt och med Guddehjälms naturskyddsområde precis runt knuten, bara ca 15 min bilresa från Göteborg. 

IMG_4130

 

 

Profilbild

IMG_3547
Ann-Christin Larsson

Filarkiv - Exempel